ФОТОЕПИЛАЦИЯ И ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ С PTF


Фотоепилация с PTF : горна устна 25 лв., брадичка 25 лв., бузи 40 лв., бакенбарди 30 лв., шия/врат 45 лв., подмишници 40 лв., коремна линия 35 лв., корем 100 лв., бикини линия 55 лв., цял интим 100 лв., половин ръка (китка, лакът) 90 лв., половин ръка (лакът, рамо) 90 лв., цели ръце 150 лв., подбедрици 150 лв., бедра 150 лв., цели крака 300 лв.

Фотоподмладяване с PTF : цяло лице 60 лв., Т-зона 40 лв., зона около очите 35 лв., чело 25 лв., шия и деколте 100 лв., цяло лице, шия и деколте 140 лв.


Технологията ,която се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии.По-съвършенна от IPL,тази технология използва светлинна и топлинна енергия,за да постигне максимална ефективност при абсолютна безопасност.


1.Абсолютно обезопасен процес.Апаратурата притежава 6-степенна защита.

2.Перфектното охлаждане гарантира безболезненост и изключвавсякакъв дискомфорт като парене,и други ,елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите.Действа нейно и приятно върху кожата като същевременно ефекта е бърз.

3.Видим ефект още след 2-3 процедура.

4.Специална лампа за светлинни фототипове,гарантираща ефекта и при тях.


Принцип на работа :


Фотоепилация: PTF светлина навлиза в кожата през епидермиса до дермиса и се поглъща избирателно от меланина в косъма и неговия фоликул,като се произвежда фототермичен ефект,температурата бързо се покачва от областта на косъма до неговия корен,меланинът се разгражда и така се постига ефектът на трайно обезкосмяване.

Фотоподмладяване: Когато се прилага върху кожата,PTF светлината,абсорбирана от кожата прави така,че клетките да се подреждат по-плътно една до друга,докато синтезираният колаген ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма и подобрява устойчивостта на кожата.


Приложение

Курс на третиране

Интервал между третиранията

Фотоепилация

7-9 процедури

извършват се през 20-30 дни

Фотоподмладяване

10 процедури

извършват се през 10 дни


Апаратурата за фотоепилация и подмладяване PTF е сертифицирана за медицинска и козметична безопасност при приложение върху хора,съгласно най-високите изисквания за безопасност на Европейския Съюз.Същата е произведена при пълно спазване на международните изисквания за добра производствена практика-разрешена за приложение в медицината.


ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:


- лица под 18години.

- Бременни жени,кърмачки,жени в менструален цикъл,както и до 45 дни след раждане.

- Лица със сърдечни заболявания,наличие на пейс мейкър на сърцето,високо кръвно налягане,инфекциозни кожни болести.

- Епилепсия,диабет,туморни заболявания,витилиго.

- Забранява се продължителното излагане на слънце/солариум,както и употребата на автобронзанти 20 дни преди и след съответната процедура.

- Кожата с перманентен грим и/или татуировки.

- Не се извършват процедури върху бенки,вежди,мигли,зоната на щитовидната жлеза.

- Лица с неизлекувани хормонални заболявания.

- Рак на кожата.

- Свръхчуствителност към светлина и прием на фоточуствителни лекарктвени средства като хемомицин или сулфаниламид.


Препоръки към клиентите:


- На клиентите задължително се поставят предпазни очила.

- След съответната процедура кожата може да бъде леко суха.Препоръчваме на клиентите да използват овлажняващи продукти за коя с цел осигуряване на комфорт.

- Ако по време на процедурата клиентат изпитва дискомфорт,трябва да уведоми незабавно оператора.

- По време на процедурите клиентат трябва да използва слънцезащитна козметика със защитен фактор над 15, за да пази третираната коя от слънчевата светлина.Слънчевата светлина може да причини поява или увеличаване на пигментацията.

- Препоръчително е при извършване на фотоепилация третираната зона да бъде обръсната.

- Може да се наблюдава зачервяване веднага след процедурата,което изчезва още същия ден,но понякога може да се задържи 1-2 дни.


Често задавани въпроси


1.Космите ще пораснат ли отново?

Да.От медицинска гледна точка,постоянно обезкосмяване означава,че космите няма да растат в продължение на 2 до 4 години след процедурите.

След 2 до 4 години ще пораснат,но ще са по-тънки,светли и малки.

2.Вреди ли на кожата PTF процедурата?

Не.Третирането е ефективно и безопасно,тъй като фотосветлината се поглъща избирателно от проблемната коя.

3.Защо местата потъмняват след процедурите?

Това е нормално.Пигментните гранули ще бъдат премахнати от метаболизма по два начина,една част ще бъде елиминирана от циркулацията, друга ще се премахне от епидермиса и поради тази причина местата потъмняват.

4.Увреждали се потната жлеза и намалява ли се липидат по време на процедурите за обезкосмяване?

Не,те рушат единствено зърното на косъма,но не и потната жлеза.ЧРез процедурите за обезкосмяване може да се получи ефект на балансиране на липида,така,че той няма да бъде намален.


« Обратно в услуги